Iványi Szakértő Iroda Kft.

+36 20/325-6474

Etikus üzleti
magatartás

Üzletpolitikánk

Az IVÁNYI SZAKÉRTŐ IRODA Kft. mottója: „Etikus üzleti magatartás”

Meggyőződésünk, hogy vállalkozásunk akkor lehet hosszú távon sikeres, ha tevékenységünket üzletfeleink teljes megelégedésére végezzük. Ennek biztosításához elengedhetetlenül szükséges a munkatársak gondos kiválasztása, a magas fokú szakmai felkészültség, valamint a partnerek érdekeit szem előtt tartó ügyintézés.

Üzletpolitikai céljaink megvalósítása érdekében az Iványi Szakértő Iroda Kft. speciális és egyedülálló munkaerő kiválasztást alkalmaz. A munkakörhöz szükséges szakmai és egyéb jogosultságokon, jártasságokon túl, a személyes rátermettség és gyakorlatias jellegű feladatok abszolválása is része a felvételi követelményeknek. Ezeket az elvárásokat nemcsak saját alkalmazottainkkal, hanem alvállalkozóinkkal szemben is fenntartjuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy mostanra sikerült egy megbízható, sokoldalú alkalmazotti és alvállalkozói csapatot létrehozni.

Kiemelten fontosnak tartjuk a magas szakmai színvonal biztosítását. Ennek érdekében különböző továbbképzéseken veszünk részt, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot elismert szakértőkkel, folyóiratokat járatunk, igyekszünk megragadni minden lehetőséget a további fejlődésre. Külön figyelmet szentelünk arra, hogy naprakészen nyomon kövessük a jogszabályi változásokat.

A Kft. ügyvezetője a jó munkahelyi légkör kialakítására és megtartására törekszik, hiszen csak így lehet hatékony a munkavégzés, így lehet a legjobb teljesítményt elérni!

Tanúsítványaink

Tisztességes Vállalkozás Tanúsítvány 2020

Tisztességes Vállalkozás Tanúsítvány 2021

BCP Tanúsítvány

Kapcsolat
Elérhetőségeink:

Cím:

9081 Győrújbarát,

Juharfa utca 12.

Mobil:

+36 20/353-2363

+36 20/325-6474

Küldjön nekünk üzenetet!